Header Professionalisering4

Onze vorming en pedagogische begeleiding spelen in op de noden van jouw school of academie. Je hebt de keuze uit een ruime waaier aan korte of langlopende vormingen, netwerken en contactmomenten met de pedagogische begeleiding. Ontdek snel ons volledige aanbod en filter op onderwijsniveau, type of onderwerp.

Pedagogische studiedagen organiseren

Elke onderwijsinstelling heeft recht op een aantal dagen om pedagogische studiedagen te organiseren. Het aantal verschilt per onderwijsniveau.

Lees verder

Welke vorm van professionalisering zoek je?

De doelgroep bestaat uit alle onderwijsprofessionals. Voor leerkrachten, leidinggevenden, CLB-medewerkers, administratief medewerkers en bestuurders hebben we een ruim aanbod, op maat van de onderwijspraktijk en onderbouwd door onderzoek.

Lees verder

Inschrijven en betalen

Schrijf je je in, dan verklaar je het eens te zijn met onze inschrijvingsvoorwaarden.

Lees verder

Externe jurering, coaching en evaluatie

Moet je als bestuur een nieuwe directie selecteren? OVSG ondersteunt je bij de selectie, de coaching en de evaluatie vooraleer het tot een benoeming komt. Ook om te ondersteunen bij de coaching van een directeur of teamlid kan je bij ons terecht. 

Lees verder

Uitschrijven

Wil je je uitschrijven? Hou dan rekening met eventuele administratieve kosten. Als je een vervanger kan aanduiden, worden geen administratiekosten aangerekend.

Lees verder

Brochures vorming en begeleiding

Waarvoor kun je terecht bij de begeleiders? Welke vorming bieden we? In de brochure vind je een overzicht van professionalisering, begeleiding, netwerken en ontmoetingsdagen per onderwijsniveau. Check onze site voor actuele info en prijzen.

Lees verder