Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

 

Contact

OVSG vzw

Onderwijskoepel van Steden en Gemeenten

Ravensteingalerij 3, bus 7
1000 Brussel
T 02 506 41 50
F 02 502 12 64

e-mail: info@ovsg.be

Op schooldagen is de infobalie van OVSG bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur.
Op schoolvrije dagen (schoolvakanties, enz.) is er telefoonpermanentie tussen 9 en 16 uur.

Hoe bereikt u OVSG

OVSG is gelegen in het centrum van Brussel. Onze kantoren vindt u op de tweede verdieping in de Ravensteingalerij 3. Onze vergaderzalen bevinden zich op de eerste verdieping en zijn toegankelijk via de Ravensteingalerij 4.

Voor de vergaderzalen op de eerste verdieping gaat u in de galerij zelf naar links (nr. 4). U krijgt toegang door 102 en daarna op het hekje (#) te drukken op het klavier.

Voor onze kantoren op de tweede verdieping kiest u de glazen deur rechts in de galerij (nr. 3). De deur wordt voor u ontgrendeld als u 21 en daarna op het hekje (#) drukt. U kunt zowel met de lift als met de trap naar de verdiepingen gaan.

Met de trein

Vanuit de hal van Brussel Centraal en het metrostation ‘Centraal Station’ staat de Ravensteingalerij aangeduid. OVSG ligt helemaal in het begin van de galerij.

Met de auto

Als u komt van de E40, E411 of E19, volgt u de pijlen met de richtingaanwijzing Brussel-Centrum. OVSG bevindt zich in het centrum van de stad vlak achter het Centraal Station. Openbare parkings vindt u in de Keizerinlaan bij het Centraal Station of in de Stuiversstraat naast de Ravensteingalerij.

Contactpersonen voor jouw gemeente

 

Eerstvolgende nascholingen

    Blijf op de hoogte

    e-zine voor stedelijk en gemeentelijk onderwijs