Kleuteronderwijs Lager onderwijs Secundair onderwijs Deeltijds kunstonderwijs Volwassenenonderwijs

Integreer ICT in jouw lessen met het TPACK-model

Je versterkt jouw onderwijsaanbod door efficiënte digitale methodieken te mixen met de kracht van face-to-face-onderwijs.

Het TPACK-model helpt om jouw lessen zo te ontwerpen dat je rekening houdt met drie aspecten: Pedagogical Knowledge (PK), Technological Knowledge (TK) en Content Knowledge (CK).

Over de opleiding

De plotselinge omschakeling van face-to-face-lesgeven naar online afstandsonderwijs heeft een nieuwe dynamiek in het lesgeven op gang gebracht. 

In deze vorming leer je hoe je de sterktes van online leren optimaal kan combineren met de voordelen van het lesgeven in de klas.

Je maakt kennis met het TPACK-model en leert dit inzetten tijdens de voorbereiding van je les. Je gaat aan de slag met enkele gratis digitale tools waarmee je je lessen doelgericht kan versterken.

Voor wie

Schoolteams

Tpack model

Programma

Tijdens deze vorming leer je:

  • Het TPACK-model kennen en gebruiken;
  • Bewust kiezen voor lesgeven in de klas of het inzetten van ICT;
  • Een aantal gratis, bruikbare ICT-tools kennen.

Prijsinformatie

De gefactureerde prijs is de prijs berekend op basis van het aantal effectieve deelnemers tijdens de sessie en kan verschillen van de prijs bij aanvraag. De deelnemersregistratie gebeurt door middel van het scannen van een QR-code door de aanwezige deelnemers en wordt gecontroleerd door de lesgever.

Prijs voor leden Prijs voor niet-leden Sessietijd Cursuscode
Team tot en met 20 deelnemers 645 euro 709,5 euro 3 uur NICT B2
Vanaf de 21ste deelnemer 30 euro per extra deelnemer 33 euro per extra deelnemer 3 uur NICT B2

Inschrijven

Vanaf eind april zijn er verschillende plandagen waarop de aanvragen verdeeld worden onder de lesgevers. Zij nemen daarna zo snel mogelijk contact op om jouw aanvraag verder te bespreken en de datum definitief vast te leggen. De laatste plandag is op vrijdag 7 juni 2024.

Vraag je teamvorming nu aan voor 2024-2025!

Praktisch

Teamvorming
Bij jou op school tijdens een pedagogische studiedag

Heb je een vraag?

Greet Guldemont
02 506 50 99

Ook interessant voor jou

Verdiep je verder