Kleuteronderwijs Lager onderwijs Secundair onderwijs Deeltijds kunstonderwijs Buitengewoon basisonderwijs Buitengewoon secundair onderwijs

Morgen voor de klas: de lesvoorbereiding

Tijdens deze webinar krijg je als zij-instromer nuttige tools en informatie voor jouw klaspraktijk.

Deze activiteit is afgelopen.

Over de opleiding

Door de krapte aan leraren doen meer schoolbesturen en directies een beroep op zij-instromers of kandidaten die hun onderwijsdiploma nog gaan behalen.

Morgen voor de klas

Voor wie

Deze webinar is bedoeld voor de zij-instromer zelf, niet voor de directeur of een aanvangsbegeleider of andere ondersteunende functie. 

Programma

Tijdens de webinar De lesvoorbereiding” krijg je als zij-instromer nuttige tools en informatie voor de klaspraktijk. Zo helpen we je op weg om met een pakket aan basisinformatie je eerste stappen te zetten in het onderwijs.

Een krachtige en efficiënte lesvoorbereiding maakt jouw handelen in de klas makkelijker en leuker. Zowel voor jezelf als voor jouw leerlingen. De lesvoorbereiding wordt een handvat voor jou, als leerkracht, om te bepalen wat je wil doen en bereiken met jouw leerlingen op het einde van elke les.

Stap voor stap
maken we een lesvoorbereiding aan de hand van een concreet voorbeeld. Je leert welke technieken en werkvormen je best gebruikt om de betrokkenheid van de leerlingen te behouden of te verhogen.

Praktisch

Webinar

Heb je een vraag?

Greet Guldemont
02 506 50 99

Verdiep je verder

Zoek je het algemene contact van een dienst?

Ga naar de contactpagina