Nieuw Kleuteronderwijs Lager onderwijs

Leer Lokaal: samenhang via geïntegreerd werken met focus STEM

Wil je met jouw schoolteam ontdekken wat geïntegreerd werken is en hoe je dit kan toepassen vanuit de focus op je STEM-onderwijs? Dan is deze vorming iets voor jou! Je maakt kennis met de visie en de doelen van het leerplan vanuit de verschillende leerlijnen die binnen STEM aan bod komen. Je leert hoe je binnen STEM geïntegreerd werkt maar ook hoe we dit breder vanuit Leer Lokaal bekijken om ons onderwijs te versterken.

Nieuw Logo Leer Lokaal

Over de opleiding

Vanuit de focus op STEM ontdek je de verschillende thema’s, leerlijnen en doelen die leerlingen moeten kennen en kunnen op het einde van hun basisschoolloopbaan. Je leert ook waarom het belangrijk is om geïntegreerd te werken, hoe je dit aanpakt en wat je dan precies kan doen in je klas-en schoolpraktijk. Je krijgt inspirerende voorbeelden om onderwijs boeiend en betekenisvol te maken in de klas.

Voor wie

Schoolteams basisonderwijs.

Programma

Vanuit een focus op STEM… 

  • Leer je de uitgangspunten van Leer Lokaal kennen;
  • Leer je de leerlijnen kennen;
  • Leer je het waarom, hoe en wat van geïntegreerd werken;
  • Verken je de kansen op geïntegreerd werken vanuit Leer Lokaal.

Prijsinformatie

De gefactureerde prijs is de prijs berekend op basis van het aantal effectieve deelnemers tijdens de sessie en kan verschillen van de prijs bij aanvraag. De deelnemersregistratie gebeurt door middel van het scannen van een QR-code door de aanwezige deelnemers en wordt gecontroleerd door de lesgever.

Prijs voor leden Prijs voor niet-leden Sessietijd Cursuscode
Team tot en met 20 deelnemers 645 euro 709,5 euro 3 uur BSST B1
Vanaf de 21ste deelnemer 30 euro per extra deelnemer 33 euro per extra deelnemer 3 uur BSST B1

Inschrijven

Vanaf eind april zijn er verschillende plandagen waarop de aanvragen verdeeld worden onder de lesgevers. Zij nemen daarna zo snel mogelijk contact op om jouw aanvraag verder te bespreken en de datum definitief vast te leggen. De laatste plandag is op vrijdag 7 juni 2024.

Vraag je teamvorming nu aan voor 2024-2025!

Praktisch

Teamvorming
Bij jou op school tijdens een pedagogische studiedag

Heb je een vraag?

Greet Guldemont
02 506 50 99

Verdiep je verder