Hier kan je inloggen voor het extranet en lerarenplatform DKO.

Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

Zoek je attesten of lesmateriaal van een opleiding? Ga naar Mijn OVSG
Problemen? Stuur een mailtje naar nascholing@ovsg.be

Inloggen voor de OVSG-toets kan via de puntenmodule.

 

Structuur van OVSG

De werking van OVSG is gebaseerd op vijf pijlers: algemeen beleid, koepelwerking, pedagogische begeleiding, advies, vorming en service en organisatie. Aan het hoofd van deze afdelingen staat een directeur. 

Algemeen beleid

Algemeen directeur van OVSG is Walentina Cools (walentina.cools@ovsg.be). zij geeft leiding aan de organisatie en is verantwoordelijk voor het algemeen en strategisch beleid. De communicatiedienst maakt deel uit van algemeen beleid. Anne Berckmoes is de verantwoordelijke van de communicatiedienst (anne.berckmoes@ovsg.be). Ook de dienst strategie en schoolgebouwen valt onder algemeen beleid. Hiervan is filip.smets@ovsg.be de leidinggevende.

Twittertwitter.com/walentinacools

Koepelwerking

De afdeling koepelwerking doet aan belangenbehartiging, neemt deel aan de onderhandelingen en ondersteunt schoolbesturen en scholen op het juridisch-administratieve vlak. Ook voor scholenbouw, flankerend onderwijsbeleid en de beleidsmatige ondersteuning van scholengemeenschappen staat deze dienst in. Een kenniscentrum verzamelt voor deze dienst actuele data, resultaten van wetenschappelijk onderzoek en interpretatie van wetgeving. Directeur Koepelwerking is Bruno Sagaert (bruno.sagaert@ovsg.be).

Pedagogische begeleiding

De pedagogische begeleiding voor de verschillende onderwijsniveaus wordt geleid door directeur a.i. Bruno Sagaert (bruno.sagaert@ovsg.be). Ook een studie- en ontwikkelingsdienst maakt deel uit van de pedagogische begeleiding.

Coördinatoren pedagogische begeleiding per onderwijsniveau:

Organisatie

Ilse Hillewaert (ilse.hillewaert@ovsg.be) is directeur Organisatie. Onder deze afdeling vallen de personeelsdienst, IKZ en HR, IT, financiën, logistiek en aankoop.

Advies, Vorming en service

Via Advies, vorming en service bieden we al onze betalende producten aan: dat gaat van vormingen over publicaties tot sport- en openluchtklassen. Karolien Van Geldre (karolien.vangeldre@ovsg.be) is directeur van deze afdeling en Dirk Engels coördinator (dirk.engels@ovsg.be). An Budts (an.budts@ovsg.be) is coördinator van de dienst vorming.

ABC van het gemeentelijk onderwijs

een onmisbaar instrument voor iedereen die mee wil bouwen aan kwalitatief gemeentelijk onderwijs

Eerstvolgende nascholingen

    Blijf op de hoogte

    e-zine voor stedelijk en gemeentelijk onderwijs