Hier kan je inloggen voor het extranet en lerarenplatform DKO.

Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

Zoek je attesten of lesmateriaal van een opleiding? Ga naar Mijn OVSG
Problemen? Stuur een mailtje naar nascholing@ovsg.be

Inloggen voor de OVSG-toets kan via de puntenmodule.

 

Wat betekent code oranje voor werking OVSG?

dinsdag 20 oktober 2020

De nieuwe richtlijnen voor corona hebben ook gevolgen voor de werking van de pedagogische begeleiding, vorming en dienstverlening van OVSG.

  • Onze kantoren in Huis Madou zijn gesloten. We verzekeren onze dienstverlening via afstandswerken en blijven bereikbaar.
  • Alle bovenschoolse activiteiten gaan tot nader order digitaal. Dat zijn alle activiteiten waarbij externen van meerdere scholen betrokken zijn.
  • Voor activiteiten binnen de school, is afgesproken dat essentiële derden (nascholer, begeleider, adviseur …) nog steeds welkom zijn op school. Het is de school zelf die beslist wie voor haar een essentiële derde is.
  • Alle extramurosactiviteiten worden tot nader order geschrapt. Dat heeft gevolgen voor onze sport- en openluchtklassen. De klanten krijgen in chronologische volgorde een telefoontje van het secretariaat om te bespreken of en hoe ze hun bestelling kunnen verschuiven.

We blijven onze leden en onderwijsinstellingen ondersteunen en begeleiden, met de focus op digitaal. Blijf rekenen op OVSG, vanop een afstand!

Eerstvolgende nascholingen

    Blijf op de hoogte

    e-zine voor stedelijk en gemeentelijk onderwijs