Hier kan je inloggen voor het extranet en lerarenplatform DKO.

Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

Zoek je attesten of lesmateriaal van een opleiding? Ga naar Mijn OVSG
Problemen? Stuur een mailtje naar nascholing@ovsg.be

Inloggen voor de OVSG-toets kan via de puntenmodule.

 

Jaarverslag 20-21: flexibiliteit troef

donderdag 16 december 2021

OVSG stelt haar jaarverslag voor van het schooljaar 2020-2021. Een jaar dat opnieuw werd getekend door de pandemie. Een jaar waarin besturen en hun scholen, centra en academies alles in het werk stelden om het onderwijs voor hun leerlingen en cursisten kwaliteitsvol en veilig te organiseren. Dankzij een grote flexibiliteit en enorme inzet slaagden ze daarin. OVSG stemde de dienstverlening af op de context en bleef – waar het kon live, soms op afstand, maar steeds nabij – advies geven, belangen behartigen, begeleiden, ondersteunen en professionaliseren in functie van kwaliteitsvol stedelijk en gemeentelijk onderwijs.

Wat doen wij precies voor onze leden? Het verslag biedt een kort overzicht van wat onze kernopdrachten betekenen voor bestuurders, directeurs, teamleden van stedelijke of gemeentelijke onderwijsinstellingen en medewerkers van onderwijsdiensten.

Daarnaast is er het vele werk dat u niet ziet, maar dat achter de schermen gebeurt om een klantvriendelijke en deskundige dienstverlenende organisatie te zijn.

Tot slot zijn er de cijfers van 2020-2021. Die tonen onze doelgroepen en kernactiviteiten aan de hand van getallen.

>> Lees ons jaarverslag

Eerstvolgende nascholingen

    Blijf op de hoogte

    e-zine voor stedelijk en gemeentelijk onderwijs