Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

 

Projectmanagement

Tijdens de nascholing 'Projectmanagement' verwerf je allerlei technieken om projecten succesvol op te leveren rekening houdend met tijd, budget en de schoolspecifieke context. Het belang van professionele communicatie en informatie, een goede samenwerking met personeel en externe partners, het delegeren van taken en verantwoordelijkheden en technieken voor planning en opvolging komen eveneens aan bod.

Het organiseren van projecten lijkt vaak eenvoudiger dan het is. Projecten duren langer dan voorzien, de onkosten zijn hoger dan gepland, de samenwerking tussen de collega's of met externen verloopt stroever dan verwacht. Gevolg: het project beantwoordt niet aan de verwachtingen, de resultaten zijn ondermaats.

Ook krijg je zicht op de voornaamste valkuilen bij het opstarten van projecten.

Deze opleiding bevat zowel theoretische luiken als werkmomenten waarbij deelnemers schoolspecifieke cases kunnen inbrengen.

Vaardigheden:

  • algemeen management met inbegrip van beleidsplanning;
  • projectmanagement;
  • communicatie met inbegrip van interne en externe netwerken;
  • kwaliteitszorg.

Deze opleiding maakt deel uit het Traject Toproute voor ervaren directies. Aansluitend kan je kiezen voor de opleidingen: 'Inzichten in kleuteronderwijs', 'Timemanagement', 'Intervisie en coaching', 'Visie (verdieping)', 'Van schooldirecteur naar leider van leerkrachtenteams', 'Education technology inzetten in jouw school', Seminarie 'Beleidplanning-strategisch management', Seminarie 'Samen sterk in kwaliteit BuO'.

Nike Hypervenom Phantom III Low

Locatie: 

Interactief webinar

Interactief webinar
-
-
-
Lesgever en data: 
Lesgever: 
Data: 
vrijdag 21 mei 2021 - 09:00 tot 16:00
Cursuscode: 
NPRO X1 1000
Prijs: 
€ 90
De prijzen gelden enkel voor OVSG-leden. Voor niet OVSG-leden wordt de kostprijs met 10 % verhoogd.
individu
Domeinen: