Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

 

Fit for the office

DEZE WORKSHOP ZET JE OP WEG NAAR VERANDERING via een combinatie van inzicht, oefenen, ervaren, begrijpen en verandering waarnemen. 

Een weg die uitgaat van je persoonlijke waarneming en startpunt. Je leert oa hoe spanningen weg te smelten, vrijer zitten, staan en ademen en al zittend conditie op te bouwen! 

Maak kennis met de revolutionaire FRANKLIN METHODE en je begrijpt meteen waarom deze  gebruikt wordt bij het Royal Ballet, Cirque du Soleil, Juliard school, de Karel de Grote Hogeschool..!

Deze methode zet je op weg om je lichaam en geest te begrijpen en steeds beter te functioneren. Je VOELT de verandering meteen. 

Adidas Yeezy

Locatie: 

OVSG - Madou Zaal 3

OVSG - Madou Zaal 3
Bischoffsheimlaan 1-8, 5de verdieping
1000
Brussel
Lesgever en data: 
Lesgever: 

Raf De Groote

Belgisch fluitist Raf De Groote(1960) maakte als late beginner een doorgedreven opleiding door. Eenmaal "in het vak" werd hij gaandeweg ervaringsexpert in allerlei klachten, gaande van rug-nek-schouder tot moeite bij lang rechtstaan, hyperventilatie enz. Na een spontane klaplong(2002) kwam daar ook de angst om ver uit te blazen bij. Op zoek naar antwoorden en inzichten rond de werking van het lichaam bij musiceren kwam hij terecht bij verschillende methoden als Feldenkrais en Alexandertechniek. Het inmiddels bekende boek "Bodymapping for flutists" zette hem aan om lessen te nemen bij Lea Pearson(VS) en Liisa Ruoho( Finland). Verschillende jaren later werd hij zelf leraar Body Mapping. Body Mapping optimaliseert je lichaamsvoorstelling zodat beweging precies samenvalt met anatomische realiteit. Met de cursus " WHAT EVERY MUSICIAN SHOULD KNOW ABOUT THE BODY " brengt hij broodnodige basiskennis in het bereik van collega's.
Raf De Groote is ook Certified Franklin Method Educator L3.

Data: 
vrijdag 29 maart 2019 - 10:00 tot 13:00
Cursuscode: 
DSEC V3 1000
Prijs: 
€90
De prijzen gelden enkel voor OVSG-leden. Voor niet OVSG-leden wordt de kostprijs met 10 % verhoogd.
individu
Domeinen: