Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

 

Julie Tamsin - Inge Lanneau

Inge Lanneau, logopediste sinds 1985 en gecertificeerd Davis Dyslexie Counselor sinds 2006 (Een Davis Counseling is een specifieke therapie voor beelddenkers. In de counseling leert men technieken om te ontspannen, te focussen en zich beter te ori√ęnteren. Deze technieken helpen om de verschillende delen van de hersenen beter te laten samenwerken, waardoor het leren vlotter verloopt.)

Inge werkt in haar praktijk met kinderen, adolescenten en volwassenen. Ze is lid van: VVL (Vlaamse Vereniging voor Logopedisten), Davis Dyslexie Association International & DDA Nederland.

                                                                              

Julie Tamsin ,logopediste sinds 2006 en stemtherapeut sinds 2013.

Julie begeleidt in haar zelfstandige praktijk o.a. kinderen met leerstoornissen. Als stemtherapeut behandelt ze kinderen en volwassenen met stemproblemen en coacht ze zangers en professionele sprekers. Via haar collega Inge Lanneau kruiste de term ‚Äėbeelddenken‚Äô haar pad. Heel wat van de kinderen en volwassenen die ze in haar praktijk zag, bleken beelddenkers te zijn. Dit inzicht wierp een nieuw licht op de begeleiding die ze gaf. Ze verdiepte zich in het onderwerp en volgde in 2015 de specialisatie ‚ÄėBeelddenken‚Äô bij Sandra Kleipas. Julie is lid van: VVL (Vlaamse vereniging voor Logopedisten).

Eerstvolgende nascholingen

    Blijf op de hoogte

    e-zine voor stedelijk en gemeentelijk onderwijs