Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

 

Directie en middenkader

Basisregelgeving voor personeelsbeleid in het secundair onderwijs

Maak kennis met een aantal belangrijke basisbegrippen en beginselen van de personeelsregelgeving

DKO - Hoe schrijf ik een dossier?

Geregeld komen jullie in contact met het schrijven van projectaanvragen. We vinden het als koepel belangrijk dat heel veel projecten van ons net goedgekeurd worden. Daarom bieden we jullie een extra ondersteuning aan. Thema’s die we aanbieden: Hoe laat je je tekst écht werken? Wat moet er in een overtuigend dossier staan? Hoé moet het erin? Wat is echt belangrijk? Hoe geef je je boodschap het gewenste effect? Hoe schrijf ik gericht naar de lezer (jury), enzovoort…

Traject: Nieuwe einddoelen DKO in de praktijk brengen - GEANNULEERD

Het Nieuw Decreet voor het deeltijds kunstonderwijs gaat zijn tweede jaargang in. Om academies te blijven helpen om deze vernieuwingen tot op de klasvloer te brengen, organiseert de pedagogische begeleidingsdienst van OVSG dit schooljaar verschillende meerdaagse ondersteuningstrajecten.

Een van deze thema's is:

  • Realisatie nieuwe einddoelen met aandacht voor ‘kwaliteitscultuur’

Het traject is een combinatie van vorming met implementatiesessies door onze pedagogische begeleiders waar we de eigen praktijken en de daaraan gerelateerde kansen en kwesties bespreken en delen met elkaar.

Functionerings- en evaluatiegesprekken: basisopleiding voor nieuwe directies (groep 2)

Een reeks van zes nascholingen: het functioneringsgesprek, gesprekstechnieken, het evaluatiegesprek, omgaan met weerstanden en veranderingen, een juridische situering en een terugkomdag.

Functionerings- en evaluatiegesprekken: basisopleiding voor nieuwe directies (groep 1)

Een reeks van zes nascholingen: het functioneringsgesprek, gesprekstechnieken, het evaluatiegesprek, omgaan met weerstanden en veranderingen, een juridische situering en een terugkomdag.

Functionerings- en evaluatiegesprekken: basisopleiding voor nieuwe directies (groep 3)

Een reeks van zes nascholingen: het functioneringsgesprek, gesprekstechnieken, het evaluatiegesprek, omgaan met weerstanden en veranderingen, een juridische situering en een terugkomdag.

Eerstvolgende nascholingen

    Blijf op de hoogte

    e-zine voor stedelijk en gemeentelijk onderwijs