Hier kan je inloggen voor het extranet en lerarenplatform DKO.

Problemen met inloggen?
Stuur een mailtje naar communicatie@ovsg.be
(Vermeld duidelijk over welk platform het gaat.)

Zoek je attesten of lesmateriaal van een opleiding? Ga naar Mijn OVSG
Problemen? Stuur een mailtje naar nascholing@ovsg.be

Inloggen voor de OVSG-toets kan via de puntenmodule.

 

Beeldende Kunst

Het geheim van een goede tentoonstelling

Esmeralda Misseghers is interieurarchitect, scenograaf en meubelontwerper. Ze deed de scenografie voor o.a. Design Museum Gent, Huis van Alijn, Vlaams Architectuurinstituut en MAS Antwerpen. In deze twee uur durende vorming dompelt ze jullie onder in de geheimen van een goede tentoonstelling.

Leertraject in kaart brengen

Dit functietraject bestaat uit 2 sessies, waarbij we zorgen voor een mooie balans tussen theorie en interactief werken. Na elke sessie ga je verder aan de slag en kan je rekenen op extra ondersteuning van onze pedagogische begeleiders.

Leerplanimplementatie 'Het Speelveld' OVSG-DenkBeeld

In dit functietraject ondersteunen we leraren bij de implementatie van de onderwijsdoelen tot op de klas- en ateliervloer. We gaan domeinspecifiek op zoek naar de juiste toepassing van de verschillende doelenkaders in de klas- en atelierpraktijk.

Verbeke Foundation: rondleiding & workshop kinetische kunst

Tijdens een bezoek aan Verbeke Foundation gaan we met een gids op ontdekking door een uitzonderlijke en indrukwekkende collectie. Een inspirerende plek waar cultuur, natuur en ecologie samengaan. Na de middag neemt kunstenaar Zoro Feigl je mee in zijn artistiek verhaal. Hij vertelt je in geuren en kleuren over zijn werk waarin beweging centraal staat. Een unieke kijk op kinetische kunst, die je niet mag missen.

Eerstvolgende nascholingen

    Blijf op de hoogte

    e-zine voor stedelijk en gemeentelijk onderwijs